Tekniska Avdelningen

Air Leap är ett svenskt flygbolag med huvudbas Stockholm. Då vi står inför en expansion av vår flotta och vårt linjenät söker vi personal som Produktionsplanerare.

Tjänstebeskrivning: 

Din primära funktion är att ta emot och koordinera inkommande beställningar med befintliga resurser. I arbetsuppgiften ingår att ta hänsyn till tillgänglig personal, reservdelar hangar och utrustning. Förändringar på grund av uppkomna AOG-situationer kan kräva snabba beslut och nya prioriteringar. Efter utfört arbete tar du hand om återrapportering till operatören. För att verksamheten ska fungera på bästa sätt kommer du också vara delaktig i andra förekommande arbetsuppgifter inom part-145.
Du kommer att arbeta i ett tight, flygsäkerhetsmedvetet team, med korta beslutsvägar och siktet inställt på kontinuerlig utveckling och expansion.

Kvalifikationskrav:

Du skall vara serviceinriktad, stresstålig och ha lätt för kommunikation på både engelska och svenska. God datorkännedom är ett krav i antigen G-Suite eller Microsoft Excel, Word och Outlook. Om du hanterar Oases maintenance program och PDC trafikprogram är det ett extra plus.

Har du flygteknisk erfarenhet eller erfarenhet av underhållsplanering är det starkt meriterande. 

Personliga egenskaper:
- Ordningsam med öga för detaljer.
- Van att jobba självständigt
- God analytisk förmåga och som kan se helheten
- Strukturerad och målinriktad
- God samarbetsförmåga
- Problemlösare

Före anställning krävs utdrag ur belastningsregistret, intyg och betyg från fem år tillbaka i tiden (studier, arbeten etc).

Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning efter sedvanlig provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Publicerat 2021-08-25
Sista ansökningsdag 2021-09-25

Tilbage til Ledige stillinger