Air Gotland

Vårt mål är att ha de mest trygga och gladaste gästerna!

Tack vare att så många gotlänningar och gotländska företag förstår hur viktigt det är med ett lokalt flygbolag med personal nära gästerna fortsätter vi vår expansion och söker mer personal!

Under den mörkaste perioden förra vintern flög vi fler covid-prover och andra samhällskritiska transporter till/från fastlandet än passagerare. I takt med att vaccinationsgraden ökat så har vi snabbt också ökat våra passagerarvolymer vilket så klart glädjer oss.

Om jobbet:

Din roll är att få våra gäster att känna sig trygga och extremt omhändertagna. Detta oavsett om det är våra gäster på Visby flygplats som tar kontakt med oss på vårt kontor, i telefon eller e-post. Det sitter i vårt DNA att aldrig tänka ”det går inte”. Vi är kreativa och ser möjligheter under parollen ”vi löser det”. Ett nej efterföljs alltid av ett förslag på lösning kort och gott.

Din bas är vårt kontor på Visby flygplats där vi idag är fyra stycken året-runt-anställda och som inom kort ska bli fler. Vi söker markvärdar/värdinnor/trafikassistenter där arbetet bland annat består av incheckning, gate, biljettservice, ankomst- och bagageservice samt ledsagning. Då detta är en kombinerad tjänst kan det innebära att du även arbetar på vårt kontor med att administrera och koordinera förfrågan på en gruppresa, ge förslag på reseupplägg till gäster som flyger ofta med oss. Förutom arbete på vårt trevliga kontor är du ibland behjälplig med att se till att våra avgående flyg får ombord rätt mängd av vårt färskbryggda kaffe och övrigt ombordsortiment.

Om dig:

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av olika former av serviceyrken. Att vara social, utåtriktad, glad och gilla att prata med människor är nödvändigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att boka i olika typer av bokningssystem. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Har du erfarenhet från arbete på resebyrå, flygplats, handling- eller flygbolag är det meriterande. Du gillar variation och att ingen dag är den andra lik. En problemlösare som får en extra positiv adrenalinkick när något som kräver ett snabbt beslut inträffar. Vi ger frihet under ansvar och förväntar oss att du har ett ”utifrån-inperspektiv” och hela tiden sätter dig in i att vara vår passagare och gäst.

Arbetstider
Skiftarbete - tidig morgon, kväll- och helgtjänstgöring.

Anställningsform
Deltidsanställning med provanställning på 6 månader.

Eftersom du huvudsakligen arbetar på flygplatsen måste du godkänna en registerkontroll och säkerhetsprövning för att kunna anställas.

Övrigt:

Tjänsterna som tillsätts löpande är på deltid med varierande tjänstegrad enligt överenskommelse och med tillsvidare anställning efter 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns likväl som förmånligt pensionsavtal. Efter provanställningen erbjuds du även förmånligt flygresande via MyIDTravel där flera stora flygbolag som SAS och Swiss ingår.

Välkommen med din ansökan.

Air Gotland har tagit ställning för vilka rekryteringskanaler vi använder och undanber oss kontakt från andra rekryteringsbolag eller dylikt.

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Mitten av November
Löneform Fast lön+OB tillägg
Sysselsättningsgrad 40-80%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Publicerat 2021-09-12
Sista ansökningsdag 2021-09-23

Zurück zu Stellenangeboten